Arrangementen

Rondje Woudt (vanaf 8 personen)

Bij het rondje Woudt start je met een huisgemaakte tomatensoep. Na de soep wordt de lunch vervolgt door brood op de tafel, kroketten, huisgemaakte tonijnsalade, filet american, brie, een frisse geitenkaas salade en fruit. Als afsluiter volgt een zoete lekkernij. 

Prijs €19,00 p.p.

 

High tea  (vanaf 2 personen) & High wine (vanaf 4 personen) 

Kom genieten van een high tea helemaal in stijl van onze boerderij. Start met onze huisgemaakte soep en ontdek de lekkerste hartige en zoete hapjes onder het genot van onbeperkt thee.

Gezellig bijkletsen met een wijntje? Dan is de high wine echt een aanrader. Naast de heerlijke hartige hapjes worden jullie ook verwend met nacho’s, borrelplank en drie verschillende wijnen.

Prijs High tea €24,50 p.p. en High Wine €29,50 p.p.

 

Voor ieder wat wils (vanaf 8 personen)

Kan je niet kiezen? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie! Start met onze huisgemaakte tomatensoep en vervolgens komen de planken op tafel met heerlijke divers belegde broodjes (o.a. carpaccio, tonijnsalade, gerookte zalm en brie).

Prijs €16,50 p.p.

 

Knapzak

Samen met een mooie wandel- of fietsroute ga je op pad met een gevulde knapzak. Deze knapzak is gevuld met twee diverse soorten sandwiches, ontbijtkoek, fruit, zoete lekkernij en een puur sapje.

Prijs €16,25 p.p.

 

Iets te vieren?

Verjaardagen, borrels, high tea’s of bruiloften. 

Wij hebben twee unieke ruimtes die geschikt zijn om een gezellige borrel, verjaardag of bruiloft te vieren. We zijn een toegankelijke locatie waarbij kleine en grote groepen welkom zijn. 

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Vergaderen

Vergaderzaal

Onze kleine vergaderzaal heeft een intieme en gezellige sfeer. De ruimte is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 10 personen. Bij de ruimte hoort een flipover, wifi, beamer en water. Vraag naar de tarieven.

Catering

Lunch op locatie

Wij hebben voor diverse bedrijven een lunch op locatie mogen verzorgen. Niets is ons te gek, vraag naar de mogelijkheden.

Smoothie bar

Onze smoothie bar is in de zomer inzetbaar en valt letterlijk en figuurlijk goed in de smaak. Wij kunnen met onze mobiele smoothie bar overal langs komen en staan o.a. bij bedrijven, beurzen of feesten.