Di t/m Zaterdag:
10:00 – 17:00 uur

Zo: 12:00 – 17:00 uur
Ma: Gesloten

Koffiehuis de Hooiberg

Arrangementen

 Rondje Woudt  (vanaf 4 personen) 

Wil jij het Woudt ontdekken in één lunch? Kies dan voor ‘Rondje Woudt’. Bij ontvangst krijgt u een heerlijke woudtse plak gevolgd door een 12-uurtje met huisgemaakte tomatensoep, gebakken ei met ham en een kroket. Deze lunch sluiten wij af met onze bekende ijskoffie incl. slagroom. 

Prijs €19,- 

High tea & High wine (vanaf 2 personen) 

Kom genieten van een high tea helemaal in stijl van onze boerderij. Start met onze huisgemaakte soep en ontdek de lekkerste hartige en zoete hapjes onder het genot van onbeperkt thee.

Gezellig bijkletsen met een wijntje? Dan is de high wine echt een aanrader. Naast de heerlijke hartige hapjes worden jullie ook verwend met nacho’s, borrelplank en drie verschillende wijnen.

Prijs High tea €23,50 en Prijs High Wine €28,50

 

Boerenlunch (vanaf 4 personen)

Start met onze huisgemaakte tomatensoep en snij vervolgens je eigen boterhammen met hierbij heerlijk beleg waaronder kaas en vleeswaren, huisgemaakte tonijnsalade, ontbijtkoek, fruit.  Deze lunch vindt plaats aan gezellig gedekte tafels en creëert een gezellige sfeer.

Prijs Boerenlunch €18,75

 

Voor ieder wat wils (vanaf 8 personen)

Kan je niet kiezen? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie! Start met een lekkere soep en vervolgens worden er etagères op tafel gezet met heerlijke divers belegde broodjes.

Prijs Voor Ieder Wat Wils €16,50

 

Knapzak

Samen met een mooie wandel- of fietsroute ga je op pad met een gevulde knapzak. Deze knapzak is gevuld met twee diverse soorten sandwiches, ontbijtkoek, fruit, zoete lekkernij en een puur sapje.

Prijs knapzak €15,75

 

Iets te vieren?

Verjaardagen, babyshowers, borrels en bruiloften

Wij hebben twee unieke ruimtes die geschikt zijn om een gezellige borrel, verjaardag of bruiloft te vieren. We zijn een toegankelijke locatie waarbij kleine en grote groepen welkom zijn.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Vergaderen

Kleine vergaderzaal

Onze kleine vergaderzaal heeft een intieme en gezellige sfeer. De ruimte is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 12 personen. Bij de ruimte hoort een flipover, wifi, beamer en water. Vraag naar de tarieven.

Grote vergaderzaal

De grote vergaderzaal is geschikt voor vergaderingen van 15 tot 40 personen. Een leuke sessie of een brainstormdag in een mooie omgeving. Bij de ruimte hoort een flipover, wifi, televisie en water. Vraag naar de tarieven.

Catering

Lunch op locatie

Wij hebben voor diverse bedrijven een lunch op locatie mogen verzorgen. Niets is ons te gek, vraag naar de mogelijkheden.

Smoothie bar

Onze smoothie bar is afgelopen zomer voor het eerst actief geweest en viel goed in de smaak. Wij kunnen met onze mobiele smoothie bar overal langs komen en staan o.a. bij bedrijven, beurzen of feesten.