Di t/m Zaterdag:
10:00 – 17:00 uur
bezoek Westland logo
Zo: 12:00 – 17:00 uur
Ma: Gesloten
Koffiehuis de Hooiberg

Arrangementen

 Rondje Woudt (vanaf 8 personen)

Met het ‘Rondje Woudt’ geniet je van een heerlijke en uitgebreide lunchbeleving.  

Start met huisgemaakte tomatensoep (tomaten van kwekerij ’t Woudt).

Na de soep wordt de lunch vervolgd door diverse broodjes op tafel. Deze broodjes zijn zelf te beleggen met o.a. mini kroket (Holtkamp), carpaccio, gerookte zalm en huisgemaakte ei-truffelsalade. Daarnaast worden er ook zoete afgebakken bladerdeeghapjes en een glaasje mousse bij geserveerd.

Prijs €23,50 p.p.

Afsluiten met een extraatje? Hierbij bestaat de keuze uit een bonbon (+2,- euro p.p. ) of een Petit frangipane (+2,75 p.p.)  

 

 

High tea  (vanaf 2 personen) & High wine (vanaf 4 personen) 

Kom genieten van een high tea helemaal in stijl van onze boerderij. Een unieke high tea waarbij u start met onze huisgemaakte soep. Ontdek vervolgens de lekkerste hartige en zoete hapjes onder het genot van onbeperkt thee. Tussendoor wordt u nog verrast met een warm hapje. 

*Ook mogelijk als babyshower variant* 

Dieetwensen High tea? Laat het ons weten.

Prijs High tea €25,75 p.p.

Lactose/glutenvrij + 5,00 euro p.p

Voor ieder wat wils (vanaf 8 personen)

Kan je niet kiezen? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie! Start met onze huisgemaakte tomatensoep en vervolgens komen de planken op tafel met heerlijke belegde broodjes (o.a. carpaccio, gerookte zalm, huisgemaakte ei-truffel en kip-pesto), zoete afgebakken mini broodjes, midi broodje met kroket.

Prijs €20,50 p.p.

Na de lunch is er nog een optie om af te sluiten met een zoete lekkernij. Hierbij bestaat de keuze uit een bonbon (+2,- euro p.p. ) of een Petit frangipane (+2,75 p.p.)  

 

Knapzak

Samen met een mooie wandel- of fietsroute ga je op pad met een gevulde knapzak. Deze knapzak is gevuld met twee diverse soorten sandwiches, wrap, fruit, zoete lekkernij en een puur sapje.

Prijs €16,25 p.p.

 

Iets te vieren?

Verjaardagen, borrels, high tea’s of bruiloften. 

Wij hebben een unieke ruimte die geschikt is voor een gezellige borrel, verjaardag of bruiloft. We zijn een toegankelijke locatie waarbij kleine en grote groepen welkom zijn. 

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.