Di t/m Zaterdag:
10:00 – 17:00 uur
bezoek Westland logo
Zo: Gesloten
Ma: Gesloten
Koffiehuis de Hooiberg

Arrangementen

Rondje Woudt (vanaf 8 personen)

Bij het rondje Woudt start je met een huisgemaakte tomatensoep. Na de soep wordt de lunch vervolgd door brood op de tafel, kroketten, huisgemaakte tonijnsalade, filet american, brie, een frisse geitenkaas salade en fruit. Als afsluiter volgt een zoete lekkernij. 

Prijs €20,50 p.p.

 

High tea  (vanaf 2 personen) & High wine (vanaf 4 personen) 

Kom genieten van een high tea helemaal in stijl van onze boerderij. Een unieke high tea waarbij u start met onze huisgemaakte soep. Ontdek vervolgens de lekkerste hartige en zoete hapjes onder het genot van onbeperkt thee. Tussendoor wordt u nog verrast met een warm hapje. 

*Ook mogelijk als babyshower variant* 

Dieetwensen High tea? Laat het ons weten.

Prijs High tea €25,75 p.p.

Lactose/glutenvrij + 5,00 euro p.p

High wine

Gezellig bijkletsen met een wijntje? Dan is de high wine echt een aanrader. Drie verschillende wijnen en drie verrassende rondes met heerlijke hartige hapjes.

Prijs High Wine €29,50 p.p.

.

 

 

Voor ieder wat wils (vanaf 8 personen)

Kan je niet kiezen? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie! Start met onze huisgemaakte tomatensoep en vervolgens komen de planken op tafel met heerlijke belegde broodjes (o.a. carpaccio, tonijnsalade, gerookte zalm en brie).

Prijs €16,50 p.p.

 

Knapzak

Samen met een mooie wandel- of fietsroute ga je op pad met een gevulde knapzak. Deze knapzak is gevuld met twee diverse soorten sandwiches, wrap, fruit, zoete lekkernij en een puur sapje.

Prijs €16,25 p.p.

 

Iets te vieren?

Verjaardagen, borrels, high tea’s of bruiloften. 

Wij hebben een unieke ruimte die geschikt is voor een gezellige borrel, verjaardag of bruiloft. We zijn een toegankelijke locatie waarbij kleine en grote groepen welkom zijn. 

Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Catering

Lunch op locatie

Wij hebben voor diverse bedrijven een lunch op locatie mogen verzorgen. Niets is ons te gek, vraag naar de mogelijkheden.

Smoothie bar

Onze smoothie bar is in de zomer inzetbaar en valt letterlijk en figuurlijk goed in de smaak. Wij kunnen met onze mobiele smoothie bar overal langs komen en staan o.a. bij bedrijven, beurzen of feesten.